Skip to content

Praktische Informatie

 

Vertrouwelijk

Alles wat tijdens de behandeling besproken wordt, is strikt vertrouwelijk. Als therapeut heb ik en geheimhoudingsplicht. Informatie wordt uitsluitend met jouw nadrukkelijke toestemming of op jouw verzoek aan derden verstrekt.

DESKUNDIGHEIDSBEVORDERING

Praktijk Irene Wanders Systeemspecialist is aangesloten bij de beroepsvereniging Nederlands Kwaliteitsregister voor Systeemspecialisten (NKS).

Het NKS stelt heldere eisen aan kwaliteiten en vakbekwaamheid van systeemspecialisten. Elke systeemspecialist zorgt door middel van regelmatige (verplichte) bijscholing voor het up-to-date zijn van de eigen professionele kennis. Systeemspecialisten die in het register zijn opgenomen zijn bevoegd en bekwaam in het uitoefenen van de systeemtherapie.

TARIEVEN

Een sessie kost 100,- Euro. Een eerste sessie  is direct de start van de hulpverlening en er wordt direct een analyse gemaakt. Een consult duurt ongeveer anderhalf uur.

Vergoeding

Praktijk Irene Wanders Systeemspecialist is aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg. Afhankelijk van je zorgverzekering kan je tot 70 % van de kosten vergoed krijgen. Er bestaat geen eenduidige regeling voor vergoeding  van behandelingskosten van een systeemspecialist door zorgverzekeraars. Of je in aanmerking komt voor gehele of gedeeltelijke vergoeding hangt af van je verzekeraar. Je dient hiervoor zelf contact op te nemen met de verzekeraar of assurantie tussenpersoon.

Ik heb bewust gekozen om mij niet aan te sluiten bij een zorgverzekeraar. Daardoor heb ik geen enkele rapportage plicht inzake de behandeling.

Annuleren

Afspraken kunnen tot 24 uur vooraf kosteloos worden geannuleerd. Als een afspraak niet, of korter dan 24 uur van te voren af word gezegd, wordt 50% van heet tarief in rekening gebracht.

LOCATIE

De sessies kunnen bij jou thuis plaats vinden, in je eigen vertrouwde omgeving. Heb je dat liever niet dan kan je ook afspreken in mijn praktijk.

BEL VOOR AANMELDEN 06 14 44 33 32 OF GEBRUIK HET FORMULIER OP DE CONTACTPAGINA